LUKAVAC CEMENT

Dubioza Kolektiv i Divanhana 6. juna u Lukavcu - Lukavac Cement slavi 50. rođendan u velikom stilu

Svi su srdačno pozvani da učestvuju u našoj proslavi zlatnog jubileja i da uživamo u nezaboravnoj noći vrhunske muzike, plesa i zabave

Dubioza Kolektiv i Divanhana 6. juna u Lukavcu - Lukavac Cement slavi 50. rođendan u velikom stilu. Lukavac Cement

Marketing

6.5.2024

Lukavac Cement svoj 50. rođendan slavi uz spektakularan koncert na kojem će nastupiti popularni muzički sastavi - Dubioza Kolektiv i Divanhana. Ovaj veliki događaj održat će se 6. juna 2024. u 20:00 sati na platou ispred Centra za kulturu Lukavac.

„Zaista nam je izuzetno zadovoljstvo da ćemo 50 godina Lukavac Cementa proslaviti zajedno u našem gradu Lukavcu. Naš rođendanski poklon za sve generacije je koncert popularnih i sjajnih bh. bendova Dubioza Kolektiv i Divahana, koji su sinonim za kvalitetnu muziku i nevjerovatnu energiju na sceni. Sigurni smo da će ovo biti nezaboravan doživljaj za sve posjetioce i ljubitelje dobre muzike i zabave. Očekujemo i brojne goste, naše vjerne kupce i partnere iz cijele BiH. Želja nam je da ovako važan jubilej obilježimo u velikom stilu, te da i na ovaj način damo doprinos kulturnom životu našeg grada“ – istakao je Nihad Begić, direktor prodaje i marektinga Lukavac Cementa.

Dubioza Kolektiv je poznat po svojim energičnim nastupima i zaraznim melodijama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, dok će Divanhana svojim tradicionalnim zvucima dodati posebnu čar ovom događaju.

„Svi su srdačno pozvani da učestvuju u našoj proslavi zlatnog jubileja i da uživamo u nezaboravnoj noći vrhunske muzike, plesa i zabave. Već 50 godina Lukavac Cement je primjer kvaliteta i pouzdanosti, a sada želimo da naš uspjeh proslavimo s našim zaposlenicima, partnerima i širom zajednicom. Zahvaljujemo svima na velikoj podršci koja nam je omogućila da budemo najbolji u onome što radimo. Nastavljamo zajedno graditi bolju budućnost“ – dodao je Begić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.