ZANIMLJIVA SITUACIJA

Roj Kin ponovo kritikovao Halanda pa nasmijao sve u studiju: Ponaša se kao razmaženo dijete

Haland se nije previše obazirao na Kinove komentare, pa je na tu temu rekao kako ga Roj ne zanima i da je sve uredu

Roj Kin. Platforma X / Screenshot

Di. R.

6.5.2024

Roj Kin (Roy Keane) je napravio neugodnu situaciju u studiju Sky Sports kada su ga u nedjelju pitali za Erlinga Halanda (Haaland).

Kin ne prestaje kritikovati Halanda 

Kin i Haland su u posljednjih nekoliko sedmica bili tema razgovora u Engleskoj, jer je bivši fudbaler Mančester junajteda jednom prilikom u studiju nazvao Halanda fudbalerom za treću ligu. 

Najbolji strijelac Premijeršipa se nije previše obazirao na Kinove komentare, pa je na tu temu rekao kako ga Roj ne zanima i da je sve uredu. 

Podsjetimo, Norvežanin je bio u nešto lošijoj formi, ali je to spektakularno okončao postigavši četiri gola u pobjedi protiv Volvesa za vikend.

Erling je izgledao jako nezadovoljno i ljutito kada ga je Pep Gvardiola (Guardiola) zamijenio, očigledno nezadovoljan što je postigao samo četiri gola.

Staridž se nije mogao iskontrolisati

Nakon toga fudbaler Mančester sitija spomenut je u emisiji Sky Sports prije utakmice Liverpula i Totenhema, a Roj Kin je dao tipičan komentar na tu situaciju.

- Vidjeli smo Halanda kako je izveden jučer, ponašajući se kao razmaženo dijete, ali zbog pobjede i postignutih golova to je skoro zaboravljeno - rekao je Kin.

Voditelj Dave Džons (Jones) je htio izvući još neki komentar od svojih gostiju u studiju pa je nastavio sa ovom temom.

- Razmaženo dijete, to je u redu ako postigneš četiri gola? - pitao je Džons, na šta je Kin odgovorio da to baš i nije slučaj.

Onda je došlo do jedne komične situacije jer je Roj Kin neprestano gledao u voditelja, što je navelo nekadašnjeg reprezentativca Engleske, Danijela Staridža (Daniel Sturridge) da se počne nekontrolisano smijati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.