TEŠKI RADOVI

Nives Celzijus pokazala šta umije: Miješa, brusi, lakira, majstorica za poželjeti

Sve to najčešće radi u šorcu i topu

Glumica, pjevačica i spisateljica se ne boji rada. Instagram

E. Ag.

24.4.2024

Glumica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (42) pokazala je da se ne boji rada. Na Instagramu je podijelila video u kojem je ponovno dokazala koliko je marljiva, a osim klasičnih kućanskih poslova, nije joj problem zasukati rukave i prionuti na one zahtjevnije. Tako Nives zna brusiti, farbati ogradu i obavljati sve radove na terasi, a sve to najčešće radi u vrućim hlačicama i topu ili badiću, piše Jutarnji.hr.

- Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove - napisala je u opisu videa, koji je odmah naišao na odobravanja.

"I moja te terasa čeka", našalio se voditelj i prijatelj Dalibor Petko, a prijateljica Ecija Ivušić poručila joj je: "Vrijednica naša."

Njena kćerka Taisha Drpić mamin vrijedan rad komentirala je emotikonom pljeskanja, a uslijedili su i brojni drugi komplimenti.

"Svaka čast, ovo se ne viđa svaki dan kod nekih žena", "Bravo, Nives, svaka čast", "Radiš po kvadratu ili?", "Lijek za oči", "Prava majstorica", "Hoćemo još", "Svaka ti čast, Nives, majstorica za sve" - glasili su samo neki od mnogobrojnih komentara na video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.