USUSRET MET GALI

Dženifer Lopez plijenila pažnju u haljini dizajnerice s Kosova: Istakla besprijekornu figuru

Pokazala jednu od najglamuroznijih, a tako elegantnu verziju crne haljine

Sjajan spoj profinjenosti i eklektike. Instagram

E. Ag.

6.5.2024

Prvog ponedjeljka u maju održava se Met Gala, prestižni modni događaj koji se ne preskače. Svake godine određuje se tema izložbe koja je ujedno i dress code zvanica. Met Gala 2024 bit će oda izložbi pod nazivom 'Uspavane ljepotice: Ponovno buđenje mode', a uključivat će približno 250 predmeta.

Čuvena urednica "Voguea" Ana Vintur sinoć je održala svečanu večeru uoči Met Gale, koja predstavlja početak samog spektakla. Na večeri su bile mnoge javne ličnosti, a među njima se najviše istakla pjevačica Dženifer Lopez

U crnoj haljini s dubokim izrezom koja je istaknula njen bogati dekolte i besprijekornu figuru, Džej Lo je izgledala spektakularno, a pokazala i jednu od najglamuroznijih, a tako elegantnu verziju crne haljine. Načinjena od baršuna, s visokim prorezom sa stražnje strane koji je otkrio noge, haljina je bila ukrašena sjajnim detaljima, piše Tportal.hr.

Upečatljiv model, čiji dizajn potpisuje Dijana Kerimi (Diana Qerimi), dizajnerica s Kosova čiji je showroom smješten u glavnom gradu Prištini, dodatno se isticao neobično oblikovanim dekolteom i perjem zakačenim za sjajne aplikacije. Bio je to sjajan spoj profinjenosti i eklektike. Slavna pjevačica i glumica stajling je upotpunila sjajnim crnim sandala s platformom otvorenih prstiju i malom crnom clutch torbicom, a kosu je skupila u vrlo elegantan visok rep.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.