VELIKA PROMJENA

Šašavi Krejmer iz "Seinfelda" pojavio se u javnosti prvi put nakon osam godina, danas živi povučeno, a evo kako izgleda!

70-godišnji Džeri pozirao je sa 74-godišnjim Majklom na premijeri svog dugometražnog redateljskog debija

Kramer. Instagram

D. H.

1.5.2024

Majkl Ričards (Michael Richards) iz serije "Jerry Seinfeld" pojavio se na premijeri filma "Unfrosted" u Hollywoodu i to u društvu dobrog kolege i prijatelja.

Američki glumci i zvijezde kultnog sitcoma Džeri Sajnfeld  (Jerry Seinfield) i Majkl Ričards (Michael Richards) ponovno su se našli zajedno na crvenom tepihu i to nakon što Majkla u javnosti nismo vidjeli čak posljednjih osam godina.

70-godišnji Džeri pozirao je sa 74-godišnjim Majklom na premijeri svog dugometražnog redateljskog debija, Netflixovog filma "Unfrosted" u Hollywoodu. Bio je to rijedak izlazak za povučenog Majkla i njegovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon dugo vremena.

U seriji koja je 90-ih rušila rekorde gledanosti Majkl je utjelovio mnogima omiljenog Kosma Krejmera (Cosmo Kramer), šašavog prvog susjeda Džerija Sajnfelda. Do danas se dosta promijenio od uloge koja ga je proslavila, a posljednjih ga godina nemamo baš često priliku vidjeti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.