zvrlence je napisao/la::-\ you talking to me
Ma ne tebi! Safiji našoj. Pogledaj datum kad je zadnji pu bila u Bgd.

Izvini zbog nesporazuma.
Moderatori/ce: skenan, mirza, strelok, jerlagicv, zijadab
zvrlence je napisao/la::-\ you talking to me

cheguevara je napisao/la:zvrlence je napisao/la::-\ you talking to me
Ma ne tebi! Safiji našoj. Pogledaj datum kad je zadnji pu bila u Bgd.
Izvini zbog nesporazuma.
skontah da nije za meneragib cena je napisao/la:Narkobos Ljuban Ećim pušten na slobodu
Nakon što je Ljuban Ećim prije dva dana pušten na slobodu, u Beogradu se može čuti da je ovaj opasni kriminalac već napustio Srbiju, da je pobjegao u BiH i da se neće iduće sedmice pojaviti na suđenju.
Pomagao zločincu Karadžiću
Ećim je uhapšen u Beogradu prije 18 mjeseci i u Specijalnom sudu mu se sudi za pripadnost kriminalnom klanu koji se bavi trgovinom narkoticima i falsifikovanje ličnih isprava. U srijedu je sud odlučio da mu dozvoli da se brani sa slobode uz jemstvo od 400.000 eura. Naime, on je založio svoj stan koji je procijenjen na 300.000 eura, a ostatak novca, kako je saopštio njegov advokat, prikupili su prijatelji i „ provjereno je porijeklo novca i postoji dokaz da je on zakonit“.
Inače, Ećim je svojevremeno bio na funkciji zamjenika načelnika Državne bezbjednosti Republike Srpske i za njega se tvrdilo da je vedrio i oblačio tim bh. entitetom. Tokom rata bio je jedan od najbližih saradnika ratnog zločinca Radovana Karadžića, a nakon rata jedena od glavnih u ekipi koja je Karadžiću omogućavala i osiguravala skrivanje.
Pukovnik tajne policije RS
Kada je dobio informacije da bi u Banjaluci mogao biti uhapšen, Ećim je pobjegao u Srbiju i nastanio se u Beogradu. Navodno, sa sobom je donio ogroman novac i odmah se priključio nekim kriminalnim grupama s kojima je bio na vezi i dok je radio kao zamjenik načelnika Državne bezbjednosti Republike Srpske.
Nije trebalo puno vremena i Ećim, koji je na sudu za sebe rekao da je pukovnik obavještajne službe Republike Srpske, postao je jedan od vodećih narkobosova u Srbiji i regionu - on je predvodio desetočlanu međunarodnu kriminalnu grupu kojoj je specijalnost krijumčarenje kokaina i heroina. Prilikom hapšenja, kod njega je pronađen i falsifikovani pasoš.
D.D. (.....)
evo ti cvjetak opusti se
ili ovako:
. I mirna (Istočna) Bosna!
, tamna strana svijeta.

!

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.